19
Пет, Апр

ЕДНА ДОБРА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОДКРЕПИТЕ ОБЩАТА НИ КАУЗА НА МЕДИАЦИЯТА

Уважаеми колеги медиатори,

Тъй като всички се вълнуваме от разпространението и популяризирането на медиацията, искаме да споделим с вас, че след като вече от две години имаме сериозната подкрепа от страна на много съдии, което доведе до бум в запитванията и медиациите в Центъра за спогодби към Софийски районен съд, на път сме да получим и подкрепата на адвокатурата.

Нашата колега медиатор Албена Пенова, която много от вас познават, е на крачка от това да стане Председател на Софийска адвокатска колегия. Освен, че e изключителен професионалист - адвокат и медиатор, тя е човек, на когото на практика можем да разчитаме да осъществи един работещ диалог между институциите за нашата обща кауза, и да направи реални промени за подобряването на ежедневието на адвокатите и за разпространяването на медиацията.

Всички колеги от Професионална асоциация на медиаторите в България подкрепяме активно Албена, и вярваме, че нейното участие в Софийска адвокатска колегия ще даде силен стимул за това още повече адвокати и граждани да започнат да избират медиацията на първо място, преди всички останали методи да разрешат спора си.

Знаем, че приемате медиацията като своя кауза и искате да я практикувате. Затова ви молим да предадете тази информация на ваши колеги и познати – адвокати. А за тези от нас, които сме и адвокати – бихме помолили да се уверите, че ще можете да отидете да  гласувате на 26 юни 2010г. в зала Максима в УАСГ – на общото събрание на САК, или да   упълномощите колега да гласува по ваша поръка.

Можете да прочетете тук основните точки от Програмата за промените в САК, представянето на Албена Пенова, както и кратка анкета за желаните промени. Пълномощно можете да изтеглите от тук.
Можете да видите повече информация на http://penova.wordpress.com
Ако имате каквито и да е въпроси, можете да пишете и директно на Албена на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Благодарим ви много, колеги! Подкрепата на всеки от вас е много важна.

С уважение,
Управителният съвет на Професионална асоциация на медиаторите в България

 

Изтегли в Word формат:
Програмата за промените в САК
Представянето на Албена Пенова
Анкета за желани промени
Пълномощно

Изтегли всички файлове

Новини

Повече: Новини